ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районна конференція освітян

Дата: 29.08.2014 17:01
Кількість переглядів: 311

З 26 по 28 серпня 2014 року було проведено традиційні серпневі заходи для освітян Тульчинського району: методичні семінари, предметні методичні об’єднання, педагогічну конференцію.
Педагоги мали змогу поспілкуватися один з одним, з представниками відділу освіти, методистами районного методичного кабінету. Було надано конкретні методичні рекомендації, відбулися фахові дискусії з актуальних проблем дошкільного, шкільного та позашкільного навчання.
Підсумком роботи стала конференція педагогічних працівників району. На заході мова йшла про готовність загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, визначено завдання на 2014-2015 навчальний рік.
Традиційно, кожна серпнева конференція розпочинається з виставки педагогічних досягнень освітян. На виставці були представлені методичні розробки уроків, занять, виховних заходів, презентації з фотоматеріалами про організацію навчання та дозвілля дітей та квіткові композиції. Відрадно те, що в цьому році всі школи представили цікаві, змістовні та оригінальні матеріали, підійшли творчо до презентації свого закладу.
Розпочав конференцію начальник відділу освіти Митрицан М.М. Він привітав освітян району з початком нового навчального року, відмітив складну ситуацію в країні. Учасники конференції вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих за незалежність України. Начальник підвів підсумки розвитку освіти району у 2013-2014 навчальному році, проаналізував діяльність освітян Тульчинського району, роботу відділу освіти, районного методичного кабінету та окреслив завдання освітянської галузі у непростий для України час.
Голова профспілки працівників освіти Стовбчата А.А. в своєму виступі зупинилася на питанні соціального захисту працівників освітньої галузі.
На конференції виступили : Рупіна М.С., завідувачка дитячим навчальним закладом, з питання «Патріотичне виховання в дошкільному навчальному закладі - нагальне питання сьогодення»; Плотицька Л.П., вчитель математики Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст.. №2, з питання «Робота з обдарованими дітьми. З досвіду роботи педагога».
Голова Тульчинської районної державної адміністрації Роспутна Г.Г. подякувала керівників загальноосвітніх навчальних закладів за підготовку навчальних закладів до нового навчального року, в своєму виступі вела мову про толерантне ставлення до дітей вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, яких в районі понад 20 чоловік.
Урочисте зібрання продовжив міський голова Весняний В.М. Він відмітив вагому роль вчителя в житті кожної дитини, людини, адже саме вчителі закладають в душі та серця майбутніх громадян України зерна добра, патріотизму та відданості своїй Батьківщині.
Фурман В.Л., завідувачка районним методичним кабінетом підвела підсумки проведення педагогічної виставки «Освіта Тульчинщини - 2014». Переможці виставки та кращі представники освітянської галузі були нагороджені грамотами відділу освіти та районної державної адміністрації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь