ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реєструйтеся на веб–порталі Пенсійного фонду України не виходячи з дому

Дата: 29.03.2018 08:56
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України (Портал) забезпечує можливість входу як за допомогою звичайних логіну та пароля, так і за допомогою Вашого персонального ключа електронного цифрового підпису (ключ ЕЦП) в двох варіантах:
Варіант 1
Ключ знаходиться на будь-якому носії (наприклад, флешка, токен (електронний ключ) чи жорсткий диск Вашого комп’ютера). Такий ключ Ви повинні отримати особисто в одному з Акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК), роботу з яким підтримує Портал ПФУ. Зокрема, така можливість є у клієнтів ПриватБанку, які можуть виготовити ключ самостійно та безкоштовно за допомогою «Приват24».
Варіант 2
Ключ записаний в Електронному пенсійному посвідченні. Такий ключ створюється автоматично в процесі підготовки Вашого особистого Електронного пенсійного посвідчення (ЕПП). Ви маєте пам’ятати PIN-код, який встановили при отриманні ЕПП для додатку ЕЦП.
Звертаємо Вашу увагу, що для роботи на Веб-порталі з електронно-цифровим підписем (ЕЦП) або з електронним пенсійним посвідченням (ЕПП) особисто звертатися до органів Пенсійного фонду України не потрібно!
Використання при вході до Порталу ключа ЕЦП є більш захищеним способом Вашої ідентифікації, ніж логін-пароль. Також, саме за рахунок надійної ідентифікації, у випадку використання ключа Портал надає більшу кількість електронних сервісів, в першу чергу персоніфікованих, юридичну значимість яких забезпечує саме використання ключів та технологій електронного цифрового підпису.
Якщо Ви не маєте Електронного пенсійного посвідчення, то спочатку необхідно отримати електронний ключ в одному з АЦСК, роботу з якими підтримує Портал (наприклад в ПриватБанку), а потім зареєструватись на Порталі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь