ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Різдво - свято для всіх

Дата: 20.01.2014 14:48
Кількість переглядів: 395

В святкові різдвяні дні до підопічних Тиманівського відділення постійного проживання традиційно завітали парафіяни Святоуспенського храму на чолі з його настоятелем Протоієреєм Григорієм Курдієм. Урочисте богослужіння та молебень було проведено разом з настоятелем місцевого храму Святоказанської Божої матері ієреєм Ігорем Музикою.
Хористи Святоуспенського храму дали духовний концерт. Підопічним відділення постійного проживання були вручені солодощі, продуктові набори. Загалом Протоієрей разом зі своєю паствою привезли близько тонни благодійної допомоги.
У своєму зверненні до присутніх Протоієрей Григорій Курдій запевнив, що Православна Церква завжди допомагала і допомагатиме нужденним і закликав усіх православних по можливості надавати посильну допомогу ближньому, який її потребує. В свою чергу, до присутніх звернулась представник управління соціального захисту населення Любов Котляр, яка подякувала представникам духовенства та парафіянам за благодійну допомогу, а головне - за підтримку та розраду. Адже самотнім людям дуже важливо відчувати увагу та повагу.
Даний захід відбувся за ініціативи управління соціального захисту населення райдержадміністрації (начальник – М.Богач).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь