ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча група заслухала керівників підприємств торгівлі та сільського господарства

Дата: 23.06.2018 11:16
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Нещодавно, під головуванням начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталія Чуби, відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, під час якого обговорили питання необхідності дотримання роботодавцями мінімальних державних гарантій в оплаті праці та легалізації найманої робочої сили.
Проведено детальний аналіз списку платників-мінімізаторів та таких, які знаходяться в зоні ризику – середня заробітна плата на рівні 3723 - 4000 гривень. Заслухано ряд суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в галузі сільського господарства та в торгівлі.
На завершення засідання очільник податкової служби району акцентував увагу його учасників на тому, що лише поєднання спільних зусиль усіх сторін соціального партнерства щодо легалізації трудових відносин, проведення масштабної роз’яснювальної роботи, аби кожен розумів необхідність легального працевлаштування та сплати внесків, є запорукою успішної боротьби з тіньовою зайнятістю, тіньовою заробітною платою.
Крім того, низька заробітна плата є однією із основних причин відтоку за кордон працездатного населення, передусім робітничих професій, тому першочерговим завданням органів влади, правоохоронних органів, всіх, хто має стосунок до дотримання законодавства про працю – забезпечити налагоджену результативну співпрацю щодо захисту трудових прав і гарантій працівників, легалізації зайнятості і доходів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь