ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови райдержадміністрації з представниками територіальної громади у Богданівці

Дата: 26.02.2019 16:31
Кількість переглядів: 407

26 лютого 2019 року в с. Богданівка відбулася робоча зустріч голови райдержадміністрації Віталія Чуби з представниками територіальної громади Богданівської сільської ради. В цих заходах взяли участь заступник голови районної ради Надія Григорьєва, начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Мельник, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Віталій Нечипорук, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Валентина Плаксій, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий, головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації Наталія Справник та ін.
Представники з Тульчина відвідали місцевий фельдшерсько-акушерський пункт, а в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ознайомилися з реалізацією Концепції «Нова українська школа» та особливостями реалізації Програми військово-патріотичного виховання молоді. Власне, в школі відбулася робоча зустріч, під час якої учасники зібрання переглянули фільм «Вінниччина – 2018. Є що сказати!». Про виплату житлових субсидій в грошовій формі повідомив начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач. Про підвищення пенсій з 1 березня 2019 року жителям громади розповіла начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Мельник. Доповідачі відповіли на ряд додаткових запитань учасників наради.
В.Чуба підкреслив, що в державі тривають реформи в різних галузях, які потребують роз’яснювальної роботи і зустрічей з жителями громад і трудовими колективами з метою вивчення їхніх проблем і потреб. Сільський голова Василь Неборецький зазначив, що рада робить акценти на першочергових завданнях – це підтримка сільських об’єктів соціальної сфери.
Також учасники зустрічі відвідали місцевий дошкільний навчальний заклад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь