ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Родині нашого захисника дякують військові

Дата: 08.10.2019 11:45
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

На адресу Тульчинської райдержадміністрації надійшов лист з військової частини А2896, де служить наш земляк, старший солдат Бурдейний Анатолій Анатолійович (смт. Шпиків). З нагоди державного свята – Дня захисника України командир частини висловлює слова вдячності родині військовослужбовця, що виконує бойові завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил:
«З почуттям великої поваги та вдячності та з нагоди Дня Захисника України, командування Військової частини А2896 висловлює Вам щиру вдячність та кажемо велике «СПАСИБІ» за виховання сина АНАТОЛІЯ, який чесно та сумлінно виконує свій військовий обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України.
Ви виростили справжнього лицаря-патріота, свідомого громадянина, захисника рідної землі!
Своєю нелегкою службою, хоробрістю та мужністю, Ваш син гідно примножує славу поколінь захисників нашої Батьківщини та підтримує авторитет Збройних Сил України.
Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та Божого Благословення.» - зазначається в тексті Подяки.
Земляки приєднуються до всіх побажань родині та дякують і вітають нашого захисника Анатолія Бурдейного зі святом! Слава Україні!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь