ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочався прийом громадян за місцем проживання

Дата: 07.09.2016 15:35
Кількість переглядів: 284

Згідно графіку виїзних прийомів громадян керівництвом райдержадміністрації безпосередньо за місцем проживання голова райдержадміністрації Микола Підболячний 6 вересня 2016 року відвідав смт. Кирнасівку і с. Ганнопіль.

В Кирнасівці керівник району зустрівся з ініціативною групою жителів на чолі з Ганною Супрун, яка повідомила про спроби незаконного вивезення цукру з території підприємства. Секретар селищної ради Людмила Фусса пояснила, що до центральної газети «Урядовий кур’єр» подано оголошення з метою виявлення власників заводу для офіційних переговорів. У свою чергу, Микола Підболячний нагадав, що розпорядженням голови райдержадміністрації створена робоча група для вивчення ситуації навколо Кирнасівського цукрозаводу, пошуку компромісних рішень на законних підставах без порушення чинного законодавства України.

На прийомі у керівника району люди цікавилися ходом санітарно-профілактичних робіт з протидії виявленим випадкам зараження свиней африканською чумою. Відбулися бесіди з бажаючими заключити контракт на військову службу в Збройних силах України та ін.

В Ганнополі М.Підболячний зустрівся з трудовими колективами загальноосвітньої школи, дитячого садочку, фельдшерсько-акушерського пункту, відвідав місцевий православний храм, навколо якого релігійна громада проводить благоустрій і ремонтні роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь