ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рукопашний бій тульчинського «Гепарду»

Дата: 20.06.2013 16:43
Кількість переглядів: 465

З 30 травня по 1 червня по благословінню Патріарха Московського і всія Русі Кирила відбулась Відкрита першість Росії по російському рукопашному бою серед православних військово-патріотичних клубів, що почалась в Сергієвім Посаді і завершилася в Москві на Червоній площі.
Отримавши офіційне запрошення на турнір, тульчинці одразу почали плідну та кропітку підготовку до змагань, аби належними чином представити наше місто та наш Клуб на змаганнях такого рівня. Трьом вихованцям Клубу, а саме Харченку Костянтину , Слободянику Владиславу та Гнаську Павлу випала честь прийняти участь, адже хлопці являються багаторазовими переможцями та призерами змагань різного рівня.
Перед початком турніру відбулась молебень. Учасників, що приїхали з Москви, Мурманська, Омська, Самари, П'ятигорська, республік Комі і Мордовії, Краснодарського краю і Нижнього Тагілу, інших міст Росії, а також з Казахстану, вітали гості змагань, серед яких були глава міста Сергієв Посад Василь Гончаров, помічник Намісника Сергієвої Лаври Віктор Валерійович Букін, заслужений тренера РФ, заслужений працівник фізичної культури РФ, старший тренера ЦСКА по кікбоксингу Костянтин Юрійович Новіков, чемпіон СРСР по боксу у важкій вазі, майстер спорту міжнародного класу Сергій Миколайович Дьомін, багатократний чемпіон Росії, Європи і світу по кікбоксингу, заслужений майстра спорту Олексія Васильович Батьків, герой Російської Федерації, ветеран бойових дій Роман Миколайович Щетнів, генеральний директор "Столичної реєстраційної компанії", ветеран бойових дій Віктор Петрович Колганов, ветеран бойових дій Микола Семенович Часовських . Глава Сергієва Посаду Василь Гончаров побажав хлопцям успіхів і волі до перемоги, депутат Московської обласної Думи Олександр Подвійних відзначив, що справжня сила людини в любові, дружбі і розумінні, і подякував організаторам за саму ідею проведення першості.
Після показового виступу 33 загону спеціального призначення "Пересвет" почалися бої, що тривали до самого вечора. Наші хлопці з достойністю пройшли перше коло змагань. В другому колі один з наших спортсменів програв і не зміг продовжувати змагання. В другому поєдинку Харченко Костянтин отримав травму і все таки продовжив змагання, здобувши перемогу у поєдинку за третє місце, здолавши спортсмена з Москви. До фіналу дійшов Слободяник Владислав ( учень Журавлівської ЗШ), який являється чемпіоном Європи з карате, 2 кратним бронзовим призером чемпіонату України з рукопашного бою. До фінальної частини Влад провів 3 напружених поєдинки.
1 червня, Червона площа. На фінальний поєдинок викликають нашого спортсмена , гордо звучить назва міста та Клубу. У фіналі наш спортсмен зустрівся з бійцем з СК «Патріот» Московської обл., але з мінімальним розривом програв фінальний поєдинок.
Після закінчення боїв хлопці відвідали Свято-троїцьку Сергієву Лавру, приклалися до мощів Преподобного Сергія Радонежського, прогулялись по Червоній площі.
Відкрита першість Росії по рукопашному бою серед православних військово-патріотичних клубів з 2008 року проводить Учбовий центр «Пересвет» при Сергієвій Лаврі за сприяння Служби по боротьбі з тероризмом ФСБ Росії, Центру спеціального призначення ФСБ Росії, Регіонального суспільного фонду сприяння розвитку правоохоронних органів, Московської федерації російського рукопашного бою, Російського державного університету фізичної культури .
Метою змагань є формування духовної і фізичної подоби сучасної молоді в світлі православних цінностей; зміцнення зв'язків між військово-патріотичними клубами і об'єднаннями; підвищення спортивної майстерності дітей і молоді; підготовка до служіння Вітчизні на цивільному і військовому терені.
Тульчинський спортивний Клуб « Гепард» висловлює щирі слова вдячності духовному наставнику о. Роману Рудакову, з чийого благословіння та підтримки спортсмени змогли відвідати дані змагання, батькам спортсменів Н. Слободяник, О . Харченко, В. Гнаську за виховання юних спортсменів та майбутніх захисників Вітчизни.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь