ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще більше уваги й турботи з боку медиків

Дата: 31.10.2013 15:11
Кількість переглядів: 369

31 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник відвідав Тульчинську центральну районну лікарню з метою виконання завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, проведення моніторингу стану надання медичної допомоги жителям району і в першу чергу пільговим категоріям, а особливо ветеранам Великої Вітчизняної війни.
В результаті спілкування з медичним персоналом, з хворими, які перебувають на стаціонарному лікуванні у відділеннях медичного закладу, було відзначено, що тут приділяється особлива увага обстеженню і лікуванню інвалідів та ветеранів війни. Так в березні-квітні проводився комплексний медичний огляд на базі профілактичного підрозділу поліклінічного відділення закладу. Ветерани, які за станом здоров’я не могли дістатися до мед закладу, оглядались сімейними лікарями на дому з обов’язковим проведенням лабораторного обстеження, при необхідності – вузькими спеціалістами. Оглянувши терапевтичне відділення, В.І. Побережник поцікавився, які ж умови створені у відділенні для перебування хворих, дотримання сучасних стандартів їх лікування. Завідувач терапевтичним відділенням Г. В. Очеретний запропонував відвідати одну з п’яти спеціальних палат покращеного перебування в районній лікарні, де на даний час отримував лікування інвалід 1 групи Великої Вітчизняної війни Василь Панкратович Громик з с. Гути.
Вітаючись з В.П. Громиком, поцікавившись станом здоров’я і вручивши йому продуктовий набір, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник звернувся до медперсоналу: - Районна влада постійно тримає на контролі всі питання, які стосуються пільгових категорій населення, й зокрема, покращення соціального захисту воїнів Великої вітчизняної війни, які у важких боях з ворогом, захистили свою Батьківщину і здобули Велику Перемогу. Вони, як ніхто інший, заслужили на нашу повсякденну увагу й турботу. Зважаючи на поважний вік, ветерани війни досить часто потребують медичної допомоги. А тому будьте, шановні лікарі, медичні сестри, молодший медперсонал ще більш уважними й милосердними до них, до наших героїчних дідусів і бабусь.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь