ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щодо налагодження міжнародних економічних контактів повідомляємо:

Дата: 12.01.2016 11:40
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

1) В ході робочого візиту представника Посольства України в Королівстві Бельгія до науково-індустріального парку м. Шарлеруа було досягнуто домовленість стосовно безкоштовного (на період до 6 місяців) користуванням офісом в Бельгії.
Українським компаніям надається можливість вивчити перспективи роботи на бельгійському та європейському ринку, запуску окремих проектів у тестовому режимі та використання офісу у якості юридичної адреси компанії в Бельгії (на безоплатній основі до 6 місяців).
Існує можливість безкоштовного супроводу українських компаній та отримання консультативних послуг з боку бельгійських експертів.
З більш детальною інформацією звертатися до Мінекономрозвитку України – контактний тел. – (044) 286 03 38.
2) Чеська фірма «MIVINA» вирішила розширити свій бізнес і запропонувати свої послуги українським виробникам-експортерам: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, гравію, піску, будівельних матеріалів, а також рослинної олії в просуванні продукції на ринки Центральної і Західної Європи. Фірма готує до імпорту та експорту продукції, створює канали продажів і організовує розподільний центр у м. Брно.
Контактна інформація: +42 077 655 4275 – українською та російською мовами; +42 077 522 4765 – чеською мовою; електронна адреса: milan.zavora@mivsna.cz, nataliya.nastych@mivina.cz.
Просимо довести до зацікавлених підприємств інформацію про домовленість досягнуту між представником посольства та науково-індустріальним парком та зацікавленості чеської фірми «MIVINA» щодо поставок з України.
Контактний тел. в Мінекономрозвитку України –– (044) 596 67 95.
3) У період з 27 по 30 квітня 2016 року в м. Марракеш (Королівство Марокко) планується проведення п’ятого Міжнародного авіакосмічного салону.
Більш детальна інформація за посиланнями: www.marrakechairshow.com та www.imas-aero.com. Контактна електронна адреса: n.mekourar@imas-aero.com.
4) З 1 листопада 2015 року з метою збалансування зернового ринку у Королівстві Марокко скасовано імпортне мито на пшеницю м’яких сортів.
За інформацією Посольства України в Королівстві Марокко, попит на пшеницю м’яких сортів буде нижчим порівняно з минулим роком - близько 2,3 млн. т., що дозволить суттєво збільшити експорт до Королівства Марокко та розширити ринки збуту.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь