ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Село. Кроки до розвитку

Дата: 20.04.2018 16:38
Кількість переглядів: 228

Доводимо до відома жителів Тульчинського району, що проект «Село. Кроки до розвитку», який реалізується в рамках Меморандуму про співпрацю між Вінницькою обласною державною адміністрацією та ПАТ «Миронівський хлібопродукт» другий рік поспіль оголошує конкурсний відбір проектів щодо надання мікрогрантової підтримки громадських ініціатив.
Метою Конкурсу є стимулювання соціальної активності сільських громад та підтримку реалізації найкращих ініціатив громадян щодо економічної самоорганізації сільських жителів, розвитку соціально-економічного, Культурного та туристичного потенціалу краю, усунення бар’єрів в розвитку підприємництва та самозайнятості в селах.
Грант у розмірі 50 000 грн (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію власного проекту у рамках конкурсу мікрогрантових проектів «Село: Кроки до розвитку» отримають 30 переможців.
Учасниками конкурсу можуть бути як неприбуткові, так і прибуткові організації: громадські організації, сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, фермерські господарства, приватні підприємства та інші форми малого підприємництва, фізичні особи-підприємці та ініціативні групи громадян (незареєстровані до подання заявки на конкурс), громадяни, які зареєстровані/проживають та/або працюють на території Вінницької області, які подадуть до Спілки підприємців «Стіна» свої проекти бізнес-планів, діяльність яких здійснюватиметься в селі, або селищі міського типу.
Етапи конкурсу «Село: Кроки до розвитку»:
1. Ознайомитись із умовами конкурсу на сайті: www.stina.org.ua;
2. Пройти тренінг із написання проектів. Для цього потрібно зареєструватись за посиланням або за телефоном: +38 (096) 152 60 70, або відправити контактну інформацію про себе (ПІБ, тел. та е-mail) на e-mail: stina.org@gmail.com із темою листа: Конкурс «Село: Кроки до розвитку».
Одноденний тренінг із написання проекту відбудеться 26.04.2018 року об 11:00 год. в приміщенні Тульчинської районної державної адміністрації.
Заявки щодо участі у конкурсі приймаються до 18.00 год. 30 червня 2018 р. згідно зі встановленою аплікаційною формою. Детальніше на сайті: www.stina.org.ua.
3. Пройти конкурсне оцінювання та співбесіду.
4. Зареєструватись в якості юридичних осіб, чи фізичних осіб-підприємців.
5. Укласти договір з ПАТ «МХП» про надання гранту.
6. Почати реалізацію проекту до кінця 2018 року.
7. Інформувати про результати впровадження проекту.
Детальніше про конкурс «Село: Кроки до розвитку» на сайті: www.stina.org.ua, або за телефоном: +38 (096) 152 60 70.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь