ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар ДФС, щодо практичного застосування норм Податкового кодексу.

Дата: 24.04.2015 11:49
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

Протягом трьох годин бухгалтери, підприємці, фахівці фіскальної служби, служби соціального захисту населення та фахівців відділення Пенсійного фонду спілкувалися про найактуальніші теми у роботі. Розпочався захід із лекційної частини. Спеціалісти ДФС розповіли про порядок складання податкової звітності за 1 квартал 2015 року, нові форми декларацій та розрахунків, зупинились на деталях реформування та обчислення податку на прибуток підприємств. Торкнулися теми оподаткування ПДВ, введення електронного адміністрування податку на додану вартість. Фахівці розповіли про новації в обчисленні єдиного соціального внеску, проконсультували щодо податку на доходи фізичних осіб, військового збору. Жваво обговорили тему застосування РРО (касових апаратів). У процесі лекції слухачі підготували питання на які згодом відповідали податківці.
Присутня на заході очільник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко, зазначила, що − попри саму назву відомства- державна фіскальна служба України - основна мета роботи − не жорсткий контроль, а надання різноманітних адміністративних та консультаційних послуг платникам податків. « Нам легше роз’яснити зміни й обговорити проблему, а не доводити її до судових спорів. Ми не прагнемо карати суб»єктів господарювання, а навпаки, намагаємося упередити застосування штрафних санкцій чи конфліктів»- наголосила вона.
Проведення семінару-практикуму-наголосив запрошений на такий захід Голова Громадської ради Вячеслав Бондар,спрощує роботу платників і дозволяє уникнути непорозумінь і подвійного трактування законодавчих положень.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь