ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар для вчителів 2-х класів загальноосвітніх шкіл району на тему: «Підвищення особистісного потенціалу учнів. Формування навичок усвідомленого читання»

Дата: 24.11.2014 16:10
Кількість переглядів: 296

20 листопада 2014 року на базі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар для вчителів 2-х класів загальноосвітніх шкіл району на тему: «Підвищення особистісного потенціалу учнів. Формування навичок усвідомленого читання». Із вступним словом виступила методист РМК Граб Н.П., яка проаналізувала результати моніторингових досліджень якості читання учнів 2-х класів. Науково – теоретичну частину семінару розпочала заступник директора з навчально – виховної роботи по початковій ланці Алпатова Т.Л. Присутнім було запропоновано досвід роботи вчителів початкових класів Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1.
На семінарі діяла виставка кращих учнівських та вчительських робіт.
Учителі відвідали майстер – клас, який провела вчитель вищої категорії Чеперната З.О. Вона поділилася досвідом роботи щодо використання елементів ейдетики для покращення читання . У практичній частині семінару присутні мали змогу відвідати уроки читання в 2 класі на тему: «Творчість Лесі Українки» ( вчитель І категорії Покиньчереда Т.М.) та в 3 класі на тему: «У світі казок» (вчитель вищої категорії Дудник С.А.).
Завершено семінар відкритим виховним заходом до 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка «Живи, Тарасе, поміж нами», який підготувала Морозюк Н.Р. ( спеціаліст «вищої категорії», учитель методист) з учнями 4 класу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь