ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з енергоефективності

Дата: 07.10.2015 15:32
Кількість переглядів: 269

7 жовтня 2015 року в м. Тульчині за участі голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, сільських, селищних, міського голів, керівників окремих підприємств, установ, організацій району, голів вуличних комітетів, жителів міста, представників районних засобів масової інформації проведено семінар на тему:

«Державна підтримка термомодернізації житлових будівель в Україні: умови та перспективи впровадження енергоефективних заходів».

Перед учасниками зібрання виступили начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації Валерій Руденко, Копіївський сільський голова Олена Чорна, представники Ощадбанку, компаній «Епіцентр» та «Хенкель», які продемонстрували також відео ролики про переваги державних програм з утеплення житлових будинків.

Голова райдержадміністрації Микола Підболячний висловив впевненість, що роботи, у тому числі просвітницькі заходи, з термомодернізації житлових будинків в районі продовжуватимуться та забезпечать збереження енергоресурсів, комфорт в оселях громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь