ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар-зустріч з перспективою на майбутнє

Дата: 05.06.2014 15:34
Кількість переглядів: 292

5 червня 2014 року в приміщенні районного відділення Немирівської ДПІ (м. Тульчин) проведено семінар-зустріч з представниками бізнесових структур та місцевих громадських організацій підприємців з питань інформування про зміни в чинному законодавстві та спільного пошуку засобів стимулювання розвитку підприємництва в районі.
З місцевими бізнесменами різних сфер та галузей діяльності зустрілися голова райдержадміністрації Галина Роспутна, начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко, начальник районного управління Пенсійного фонду України Алла Мельник, директор районного Центру зайнятості населення Лідія Малюта.
«Хочемо започаткувати зустрічі, семінари державних структур з бізнесом щомісячно, щоб потім оперативно доносити до вищих гілок влади проблеми підприємців на місцях. Ситуація в країні важка і суспільна консолідація є головним пріоритетом. Наше завдання – сприяти розвитку малого і середнього підприємництва в районі» - наголосила у вступному слові голова райдержадміністрації Галина Григорівна Роспутна. Про податкові новини законодавства і зміни в структурі відповідного міністерства повідомила Л.Пастушенко. Про місцеві показники з питань зайнятості населення розповіла Л.Малюта. Про пенсійне законодавство та проблеми пенсійного забезпечення вела мову А.Мельник. Далі зустріч пройшла в режимі «запитання – відповідь».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь