ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар-нарада з питань підведення підсумків ведення галузі тваринництва Тульчинського району в 2013 році

Дата: 27.12.2013 15:37
Кількість переглядів: 312

24 грудня 2013 року в ПАТ «Дружба ВМ» с.Шура-Копіївська Тульчинського району відбулась семінар-нарада з питань підведення підсумків ведення галузі тваринництва Тульчинського району в 2013 році, на яку були запрошенні керівники та головні зоотехніки сільськогосподарських підприємств що замаються тваринницькою галуззю.
В нараді приймали участь голова райдержадміністрації Бузік А.С., перший заступник голови РДА Побережник В.І., начальник управління агропромислового розвитку Паламар О.С., начальник управління ветеринарної медицини Онуфрійчук О.С., директор ДП «Тульчинське племпідприємство» Моркляк В.М. та директор Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ Моркляк М.І.
Розпочалась нарада з огляду реконструйованих приміщень тваринницьких ферм ПАТ «Дружба ВМ» (керівник Хворостовський В.М.), де учасники і гости семінару змогли познайомитись з технологією утримання та годівлі ВРХ в господарстві.
Пленарну частину семінару розпочав голова РДА Бузік А.С., після чого з доповіддю виступив начальник управління АПР Паламар О.С., який доповів про стан справ тваринницької галузі району та керівники інших служб, що забезпечують діяльність галузі тваринництва району. При підведенні підсумків наради відбулось обговорення з керівниками с/г підприємств шляхів нарощення поголів’я та підвищення продуктивності с/г тварин. Всім учасникам були роздані методичні матеріали з примірними раціонами годівлі ВРХ та іншою корисною інформацією.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь