ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«СЕРЦЕ В ДОЛОНЯХ»

Дата: 02.10.2018 15:13
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання особам старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки, звернути увагу суспільства на проблеми глобального постаріння населення. Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
Так, 1 жовтня для вшанування і соціальної підтримки пенсіонерів, ветеранів, одиноких літніх людей у відділенні постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування Тульчинського району, що знаходиться в с. Тиманівка Тульчинського району з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, відбувся урочистий захід «Серце в долонях», в якому взяли участь голова Тульчинської райдержадміністрації Віталій Чуба, працівники Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області, керівники та студенти коледжу ветеринарної медицини БНАУ, ліцеїсти Тульчинської загальоноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ліцея.
Мешканцям закладу та всьому обслуговуючому персоналу побажали гарного святкового настрою, міцного здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.
Разом з вітаннями та концертною програмою, мешканцям Тиманівського відділення постійного проживання гості привезли різноманітні смаколики, яблука, одяг.
Зі слів працівників установи, будь – яка допомога є дуже важливою, адже прояв уваги і турботи не дають мешканцям закладу відчути себе безпорадними, обділеними і покинутими напризволяще.
По закінченні заходу, гості відвідали мешканців закладу, які за станом свого здоров’я не змогли бути на концертній програмі та вручили їм подарунки.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь