ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Савчук: Майже 50 млн. грн чергової фінансової допомоги надано Урядом українцям на енергоефективні заходи

Дата: 22.11.2016 15:51
Кількість переглядів: 218

Сьогодні, 21 листопада, Держенергоефективності здійснено черговий транш відшкодування учасникам Урядової програми з енергоефективності. Цього разу сума безповоротної фінансової допомоги населенню та ОСББ на утеплення житла склала 48,37 млн гривень.

Найбільшу суму компенсації, а саме – 37,62 млн. грн, виплачено фізичним особам, які залучали кредитні кошти на купівлю енергоефективних матеріалів та обладнання. Тим, хто придбав твердопаливні котли в рамках програми, перераховано 6,54 млн. гривень.

У свою чергу, ОСББ-учасники програми отримали від Уряду 4,21 млн. грн відшкодування на впровадження заходів з енергоефективності у багатоповерхівках.

«Усі учасники програми продовжують виконувати свою чітко визначену роль: Уряд знімає фінансове навантаження з домогосподарств під час впровадження енергоефективних заходів, а населення, отримуючи компенсації, активніше долучається до енергозбереження: проводить роботи з утеплення, встановлює вузли обліку, ІТП, замінює вікна тощо, аби у результаті зменшити енергоспоживання та рахунки за комунальні послуги», -прокоментував чергове відшкодування Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Голова Агентства також додав, що нещодавно проведені дослідження ефективності програми підтверджують цільове використання коштів учасниками програми, досягнення ними значної економії енергоресурсів у результаті впровадження заходів, а також зменшення комунальних платежів.

Загалом, з моменту старту програми, з жовтня 2014 року по листопад 2016 року, Уряд надав її учасникам 1,068 млрд. грн фінансової допомоги на підвищення енергоефективності у житлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь