ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сесія районної ради: прийняття районного бюджету і обговорення суспільно-політичної ситуації в країні

Дата: 29.01.2014 10:51
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Всі ініціативи територіальних громад Тульчинщини в минулому році вирішувалися за умови належного фінансування та матеріально-технічного забезпечення. В поточному році новий управлінський формат «Ініціативна громада – успішна влада» має отримати відповідну бюджетну підтримку. Бюджетний процес в масштабі країни знаходиться на постійному контролі Президента України В.Януковича.
28 січня 2014 року в м. Тульчині відбулась 22 позачергова сесія районної ради 6 скликання (37 депутатів з 52) за участю голови районної ради О.Авраменка, голови райдержадміністрації А.Бузіка, міського, селищних, сільських голів, заступників голови, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, голів районних організацій політичних партій та громадських організацій, місцевих ЗМІ. Депутати розглянули 5 питань порядку денного, зокрема: 1) Про районний бюджет на 2014 рік; 2) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2013 рік; 3) Про розподіл залишку, який утворився на 1 січня 2014 року (з перших трьох питань інформував начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук); 4) Про порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету комунальними унітарними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району, частини прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2014 році (інформував голова районної ради О.Авраменко); 5) Про суспільно-політичну ситуацію в Україні (інформував депутат районної ради, голова районної організації ВО «Свобода» О.Асаула). Голова райдержадміністрації дав широкий коментар щодо 1 і 5 питань порядку денного.
В залі засідань знаходились також громадяни-активісти місцевих акцій протесту. Останнє питання порядку денного викликало жваву дискусію в залі. З кожного питання депутати районної ради ухвалили відповідні рішення, у тому числі «Про районний бюджет на 2014 рік». Народні обранці прийняли за основу звернення щодо суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні, адресоване Президенту України, Верховній Раді України, територіальним громадам району. В ньому йдеться, зокрема, про відставку Кабінету Міністрів України, повернення до Конституції України в редакції 2004 року, скасування Законів України від 16 січня 2014 року, які прийняті з порушенням процедури та порушують права і свободи громадян, гарантовані Конституцією України та ін. До звернення були внесені депутатами певні зміни. Інша редакція звернення, запропонована депутатом О.Асаулою, не отримала підтримки більшості колег в раді.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь