ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

Дата: 06.04.2016 14:54
Кількість переглядів: 219

Вінницький інститут Університету державної фіскальної служби України Запрошує на заочну форму навчання за спеціальностями: аудитора,податківця,юриста,митника,фінансиста
У межах нашого навчального закладу втілено найпрогресивнішу освітянську технологію – академічну мобільність студентів. Вона базується на участі студентів у програмах подвійного диплому та індивідуальних грантах. Розвиваючи мобільність студентів, університет бере участь у процесах інтернаціоналізації та глобалізації, розвиває підготовку професіоналів, висококваліфікованих спеціалістів; підтримує соціальні, економічні, культурні, політичні взаємовідносини та зв’язки з іншими країнами. В університеті налагоджено конструктивні наукові зв’язки з рядом міжнародних організацій, навчальних і наукових установ Франції, Іспанії, Польщі, США, Німеччини, Хорватії, Словаччини, Чехії, Південної Кореї та інших країн. Студентам, які переривають навчання у вищих навчальних закладах з метою навчання чи стажування в освітніх i наукових установах іноземних держав, може надаватись академічна відпустка. Крім того, студент може навчатися одночасно не перериваючи навчання у двох університетах отримавши індивідуальний графік навчання. До Вашої уваги також пропонуються можливість долучитись до таких грантів та стипендій як-то: програми Британської Ради; програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD); стипендії на навчання для випускників ВНЗ (DAAD); програма академічного обміну iменi Фулбрайта в Українi; програма Еразмус Мундус тощо.
Випускники Вінницького інституту мають високий рейтинг і користуються попитом на вітчизняному та зарубіжному ринках праці. Так, вони успішно працюють у державних органах та їх структурних підрозділах (Державна фіскальна служба, Державна казначейська служба, Міністерство фінансів України, регіональні митниці, Державна фінансова інспекція України, Фонд державного майна України, Рахункова палата України, Пенсійний фонд України тощо) та комерційних установах (бухгалтерські та фінансові служби підприємств, аудиторські компанії, інвестиційні компанії та фонди, небанківські фінансові установи, лізингові компанії, страхові компанії, комунальні підприємства тощо). Окрім того, адміністрацією Вінницького інституту надається допомога студентам у працевлаштуванні.
Отож, запрошуємо:
1) На перший курс: на базі 11 класів – за конкурсом сертифікатів ЗНО за 2016 р. з української мови та літератури, математики, історії України або географії,іноземної мови (програма «бакалавр»)- термін навчання чотири роки.
2) На третій курс: осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодшого спеціаліста» за напрям підготовки «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Право» (фахові випробовування). Також на навчання запрошуються абітурієнти за відповідними спеціальностями, що мають диплом «молодшого спеціаліста» здобутий за іншою спеціальністю («перехресний» вступ).
3) На п’ятий курс: осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» (неспорідненого напряму підготовки також) за програмою «спеціаліст» (фахові випробовування та вступне випробування з іноземної мови) - термін навчання один рік.
Адреса :21029, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 145 , 10 поверх, тел. (0432) 56-05-81, 56-07-25


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь