ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні вінничани! Щиро вітаємо вас із днем Соборності!

Дата: 22.01.2016 11:10
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

97 років тому, 22 січня у Києві відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом енергії нації та прагненням до етнічної і територіальної єдності.
Ми – соборна Україна! Тож головною вимогою сьогодення вважаємо прагнення до миру й терпимості, злагоди й віри, жертовності й братолюбства, дотримання всіх принципів соборності.
Ми маємо бути гордими з того, що за останні непрості роки нам вдалося зберегти на Вінниччині соціальний спокій та політичну стабільність, створити умови для досить високого темпу економічного розвитку.
Нині соборність всіх наших земель перетворилася на справжню національну ідею. Вона оволоділа розумом громадян України та стала їх найголовнішою цінністю.
Десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони й мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності України. Ще ніколи День Соборності не був таким величним, вистражданим і заслуженим святом, як сьогодні.
Ми можемо разом багато, бо любимо свою рідну землю і людей, яких ми називаємо земляками. А єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. Тож бережімо цей безцінний скарб! Будьмо толерантні один з одним! Хай береже нас усіх Господь! Зі святом! З днем Соборності!
Голова обласної державної адміністрації Валерій КОРОВІЙ
Голова обласної Ради Анатолій ОЛІЙНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь