ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановний виборцю!

Дата: 10.10.2018 12:57
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Ви можете дізнатися, чи включено Вас до Державного реєстру виборців та перевірити, чи правильно вказано Ваші прізвище, імя, по-батькові та виборчу адресу. Для цього потрібно зареєструватися в «Особистому кабінеті виборця» за посиланням https://www.drv.gov.ua/ords/f?p=111:LOGIN та зробити відповідний запит. Це займе лише кілька хвилин Вашого часу.
Орієнтовно протягом 1 доби Ви отримаєте відомості щодо своїх даних у Державному реєстрі виборців на електронну адресу, вказану при реєстрації.
Подання та обробка даних здійснюються у відповідності до Закону «Про захист персональних даних».
Зверніть увагу! У випадку якщо не підтверджено наявність у Державному реєстрі виборців запису з указаними у запиті персональними даними (запис відсутній або дані потребують уточнення), Вам необхідно особисто звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича буд. 1 каб. 311 з письмовою заявою, до якої додаються необхідні документи (копії документів). Наявність паспорта обов’язкова.
Органи Державного реєстру виборців постійно працюють над забезпеченням актуальності та достовірності відомостей про виборців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь