ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Схід громадян у Сільниці

Дата: 12.02.2015 09:53
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

11 лютого 2015 року відбувся схід громадян с. Сільниця за участі близько 50 представників сільської громади. Зустріч розпочалася з інформаційних виступів ряду посадових осіб.
Зокрема, Сільницький сільський голова Ясинецький Сергій Іванович звітував перед громадою про проведену роботу за 2014 рік та плани на 2015рік: благоустрій територій населеного пункту, підтримка в належному стані сміттєзвалища, завершення будівництва газопроводу с. Сільниця та ін. Місцевий дільничний інспектор міліції Тимченко Микола Борисович теж звітував про проведену роботу за 2014 рік, в т.ч. про криміногенну ситуацію в селі.
Теремчук Олександр Михайлович - заступник директора СТОВ «Авангард», поінформував присутніх про роботу господарства за минулий рік та надану різноманітну допомогу громаді села. Представники ПАТ «Вінницягаз» Мельник Віталій Федорович і Кавун Віктор Володимирович проінформували учасників зібрання щодо проведених робіт по газифікації села та запевнили, що навесні, за сприятливих погодних умов роботи щодо газифікації населеного пункту обов’язково розпочнуться. На сьогоднішній день газові мережі підведені до населеного пункту та закуплені необхідні матеріали для проведення газифікації села.
Під час інформування виникало безліч запитань: щодо початку робіт, щодо доплати за газифікацію за умов росту ринкових цін, щодо фінансування газифікації комунальних установ (школи, сільської ради, будинку культури, амбулаторії) та ін. Зацікавленість громади була очевидна.
Потім виступив голова Тульчинської районної державної адміністрації Підболячний Микола Васильович, який коротко окреслив напрямки своєї роботи, подякував всім присутнім за згуртованість громади та розуміння, поінформував про першочергові проблеми села, яким необхідно приділити належну увагу (ціни на молоко, ремонт доріг, мобілізація). Керівник району наголосив на планах на 2015 рік: запуск роботи хлібокомбінату в м.Тульчин, підвищення якості питної води, перспектива об’єднання громад (адміністративно-територіальна реформа).
Під час зустрічі громада села задавала М.Підболячному різноманітні запитання: допомога мобілізованим та діючим учасникам АТО (матеріальна, придбання бронежилетів, захисних шоломів та ін. всебічна допомога); фінансова допомога у газифікації села; щодо оподаткування нерухомого майна.
На завершення директор місцевого будинку культури Кравець-Сошинська Тетяна Анатоліївна звернулася до жителів села з пропозицією згуртуватись всією громадою задля єдиної мети та докласти максимум зусиль для надання всебічної допомоги мобілізованим односельчанам за принципом хто скільки і чим зможе. Заклик викликав схвальну реакцію присутніх.
Під час візиту до територіальної громади с.Сільниця Підболячний М.В. відвідав Сільницьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів, оглянув підвальне приміщення на предмет його придатності для укриття громадян. Також голова райдержадміністрації оглянув класи, бібліотеку, приміщення трудового навчання. Сільський голова звернувся до керівника району з пропозицією щодо створення на базі школи дитячого садочка. Також С.Ясинецький звернувся з проханням допомогти встановити енергозберігаючі вікна в спортзалі школи. Голова райдержадміністрації обіцяв проаналізувати варіанти вирішення цих та інших проблем громади.
Загалом, зустріч пройшла у діловій та конструктивній атмосфері, продемонструвала єдність поглядів та патріотизм сільничан.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь