ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Схід громадян в Кинашівській територіальній громаді

Дата: 07.03.2019 09:27
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

6 березня 2019 року голова районної державної адміністрації Віталій Чуба відвідав схід громадян Кинашівської територіальної громади.
На зустрічі також були присутні начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, начальник відділу обслуговування Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Антоніна Горобець, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Валентина Плаксій, головний лікар РЦ ПМСД Віталій Нечипорук, заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий, головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Тетяна Бакума, головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації Наталія Справник, старший дільничний офіцер поліції Сергій Горшкодер.
Основна мета зустрічі – проведення роз’яснень і консультацій населенню з актуальних питань монетизації субсидій та пенсійного забезпечення громадян, адже з березня розпочинається індексація пенсій та виплата субсидій у готівковій формі.
У Кинашівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. зібралося 126 жителів громади.
Увазі присутніх було запропоновано відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!», в якому відображено основні досягнення області в різних сферах упродовж минулого року.
У своєму виступі голова районної державної адміністрації Віталій Чуба інформував жителів громади про те, що зроблено в районі у 2018 році та ознайомив із перспективами розвитку на 2019 рік. Також керівник району окреслив плани щодо найболючішого питання – ремонту місцевих доріг.
Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач пояснив жителям громади, як відбуватиметься виплата субсидій у готівковій формі: «У березні 2019 року буде проведена виплата готівкою субсидій, щоб оплатити комунальні послуги за лютий». Відповідне рішення було прийняте Кабінетом Міністрів України 6 лютого 2019 року.
Начальник відділу обслуговування Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Антоніна Горобець ознайомила з основними принципами пенсійної реформи. З 1 березня 2019 року пенсії будуть автоматично перераховані, а середній розмір підвищення складе 255 гривень. Але це не означає, що всі отримають однаково по 255 гривень, адже кошти розподіляються відповідно до формули. Реальне підвищення буде не менше, ніж 100 грн. Антоніна Горобець наголосила на доплаті до пенсійних виплат для тих пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, але через малий розмір заробітку мають низьку пенсію.
Про діяльність Кинашівської територіальної громади прозвітувала сільський голова Оксана Баленко, яка зосередила увагу на основних питаннях: ремонт доріг, вуличне освітлення, водозабезпечення, діяльність очисних споруд, підсилювальні електричні станції, благоустрій території населеного пункту. Також звітували про співпрацю з сільською радою депутат районної ради Михайло Митрицан, керівники закладів соціальної сери, що розміщені на території громади.
Про стан правопорядку на території Кинашівської сільської ради доповів дільничний офіцер поліції. На запитання жителів села Кинашів по виплаті за земельні паї та допомогу пайовикам дав вичерпну відповідь директор філії ТОВ «Зернопродукт МХП» Леонтюк Сергій Васильович.
Представники районної влади, спілкуючись з присутніми, дали вичерпні відповіді на запитання жителів громади. По завершенню зустрічі голова райдержадміністрації Віталій Чуба відвідав заклади соціальної сфери громади та зазначив, що за останні роки багато зроблено на території сільської ради і подякував за це громаді та сільському голові.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь