ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Схід громадян в Шуро-Копіївській територіальній громаді

Дата: 13.03.2019 15:47
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Сьогодні, 13 березня 2019 року, за участі першого заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Олега Боровського відбувся схід громадян Шуро-Копіївської територіальної громади.
На зустрічі також були присутні: депутат обласної ради Лариса Білозір, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський, начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник, начальник загального відділу районної ради Олександр Данилюк, начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури райдержадміністрації Микола Шевчук, редактор Тульчинського районного радіомовлення Наталія Загребайленко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Віктор Камінський, головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації Наталія Справник, головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Тетяна Бакума, дільничий офіцер поліції Микола Тимченко.
Основна мета зустрічі – проведення роз’яснень і консультацій населенню з актуальних питань монетизації субсидій та пенсійного забезпечення громадян, адже з березня розпочинається індексація пенсій та виплата субсидій у готівковій формі.
У актовій залі приміщення ПРАТ «Дружба» с.Шури-Копіївської відбувся схід села.
Увазі присутніх було запропоновано відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!», в якому відображено основні досягнення області в різних сферах упродовж минулого року.
Заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Мокринський пояснив жителям громади, як відбуватиметься виплата субсидій у готівковій формі: «У березні 2019 року буде проведена виплата готівкою субсидій, щоб оплатити комунальні послуги за лютий». Відповідне рішення було прийняте Кабінетом Міністрів України 6 лютого 2019 року.
Начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник ознайомила з основними принципами пенсійної реформи. З 1 березня 2019 року пенсії будуть автоматично перераховані, а середній розмір підвищення складе 255 гривень. Але це не означає, що всі отримають однаково по 255 гривень, адже кошти розподіляються відповідно до формули. Реальне підвищення буде не менше, ніж на 100 грн.
Про діяльність Шуро-Копіївської територіальної громади прозвітував сільський голова Віталій Чернопиский, який зосередив увагу на основних питаннях: ремонт доріг, благоустрій території населеного пункту та автобусному сполученню з районним центром.
Про стан правопорядку на території Шуро-Копіївської сільської ради доповів дільничний офіцер поліції Микола Тимченко.
Депутат обласної ради, голова ГО «Життя і розвиток громад» Лариса Білозір, інформувала про проведення в червні 2019 року ІІІ Міжнародного фестивалю «OPERAFEST-TULCHYN-2019». Лариса Миколаївна запросила мешканців громади взяти участь в дитячій частині фестивалю, яка запланована на 4-5 червня 2019 року. Як голова ГО «Життя і розвиток громад» Лариса Білозір акцентувала увагу керівництва громади на написанні проектів та залученню коштів різних рівнів бюджетів, а також спонсорських коштів.
Сільський голова довів до відома мешканців громади про те, що на території сільської ради працює державний реєстратор нерухомого майна Совик Михайло Сергійович.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь