ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Схід громадян в Тарасівській територіальній громаді

Дата: 12.03.2019 15:02
Кількість переглядів: 276

Сьогодні, 12 березня 2019 року, за участі голови Тульчинської районної державної адміністрації Віталія Чуби та заступника голови районної ради Надії Григорьєвої відбувся схід громадян Тарасівської територіальної громади.
На зустрічі також були присутні: депутат обласної ради Андрій Мельник, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Валентина Плаксій, головний лікар РЦ ПМСД Віталій Нечипорук, начальник загального відділу районної ради Олександр Данилюк, головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Віктор Камінський, головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Тетяна Бакума, дільничий офіцер поліції Максим Даньчишен та представники сільськогосподарських формувань: «Кряж і Ко» Валерій Баюш та голова СФГ «Господар» Юрій Кішик.
Основна мета зустрічі – проведення роз’яснень і консультацій населенню з актуальних питань монетизації субсидій та пенсійного забезпечення громадян, адже з березня розпочинається індексація пенсій та виплата субсидій у готівковій формі.
У Тарасівському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ст. зібралося
62 жителі громади.
Увазі присутніх було запропоновано відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати!», в якому відображено основні досягнення області в різних сферах упродовж минулого року.
У своєму виступі голова районної державної адміністрації Віталій Чуба прокоментував основні досягнення та виклики, які вдалося подолати минулого року в різних галузях життєдіяльності району.
Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач пояснив жителям громади, як відбуватиметься виплата субсидій у готівковій формі: «У березні 2019 року буде проведена виплата готівкою субсидій, щоб оплатити комунальні послуги за лютий». Відповідне рішення було прийняте Кабінетом Міністрів України 6 лютого 2019 року.
Начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Алла Мельник ознайомила з основними принципами пенсійної реформи. З 1 березня 2019 року пенсії будуть автоматично перераховані, а середній розмір підвищення складе 255 гривень. Але це не означає, що всі отримають однаково по 255 гривень, адже кошти розподіляються відповідно до формули. Реальне підвищення буде не менше, ніж на 100 грн.
Про діяльність Тарасівський територіальної громади прозвітував сільський голова Віктор Кубик, який зосередив увагу на основних питаннях: ремонт доріг, відкриття дитячого садочка, благоустрій території населеного пункту.
Також звітували про співпрацю з сільською радою депутат обласної ради Андрій Мельник, керівники установ і організацій виконавчої влади. Про стан правопорядку на території Тарасівської сільської ради доповів дільничний офіцер поліції Максим Даньчишен.
Представники районної влади, спілкуючись з присутніми, дали вичерпні відповіді на запитання жителів громади. Громада активно підіймала проблемні питання села а саме: ремонт місцевих доріг, ремонт даху закладу загальної середньої освіти, відкриття дитячого садочка, капітальний ремонт сільського будинку культури та проведення вуличного освітлення.
По завершенню зустрічі голова райдержадміністрації Віталій Чуба відвідав заклади соціальної сфери.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь