ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школи майбутнього пенсіонера

Дата: 09.12.2016 15:39
Кількість переглядів: 269

У рамках проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи про стан та перспективи реформування пенсійної системи заступник начальника управління Алла Авраменко та начальник відділу платежів до пенсійної системи Ігор Мазур 9 грудня 2016 року провели чергове заняття „Школи майбутнього пенсіонера”, для осіб, які отримують допомогу по безробіттю, в Тульчинському районному центру зайнятості.
Заступник начальника управління А.Авраменко розповіла про механізм розрахунку пенсії, залежність розміру майбутньої пенсії від нарахованої заробітної плати та тривалості страхового стажу. Акцентувала увагу на підготовку необхідних документів для призначення пенсії та правової оцінки наявних документів. Така перевірка документів дозволить вчасно виявити та усунути недоліки в документах, зібрати всі необхідні дані до виникнення права на пенсію.
Начальник відділу платежів до пенсійної системи І.Мазур надав роз’яснення , щодо дотримання в роботі вимог законодавства про працю, зокрема, про неприпустимість використання найманої робочої сили без оформлення трудових відносин та нелегальної виплати заробітної плати.
Також заступник наголосила на можливості отримання роз’яснення з питань пенсійного забезпечення за телефоном „гарячої лінії” , за допомогою Skype-звязок та переваги Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, та про те що в управлінні працює навчальне робоче місце де проводиться навчання пенсіонерів та застрахованих осіб страхувальників.
При завершені зустрічі всі присутні отримали змістовні відповіді та інформаційні буклети проінформовані про роботу Веб-порталу ,електронних послуг Пенсійного фонду України, який дає можливість контролювати зарплату для майбутньої пенсії, та як зареєструватися на Веб-порталі і як ним користуватися.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь