ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація в пенсійній системі стабільна, пенсії будуть зростати, – Володимир Гройсман у Маріуполі

Дата: 15.01.2018 16:39
Кількість переглядів: 279

Ситуація в пенсійній системі стабільна, і запроваджені восени 2017 року зміни дозволяють поступово нарощувати можливості Пенсійного фонду, а відтак – підвищувати пенсії. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з ветеранами металургійної галузі в Маріуполі. Сьогодні, 12 січня, він перебуває з робочою поїздкою по регіону.
«Це перша в цьому році моя робоча поїздка – і вона проходить тут, в Маріуполі, - сказав Володимир Гройсман. – Першого червня минулого року я саме в Маріуполі пообіцяв, що буде проведена пенсійна реформа, що ми почнемо повертати повагу до людей праці… І сьогодні я тут, і ми проводимо реформу. Залишається завданням – підвищити пенсії тим, хто має великий стаж, але заробляв невеликі гроші. І це завдання буде також виконано. Пенсії будуть зростати».
Прем’єр-міністр підкреслив, в 2016 і 2017 роках вдалося зупинити падіння економіки й надати імпульс розвитку більшості галузей промисловості – агросектору, газовидобутку тощо.
«Для нас пріоритет – зростання економіки. І ми маємо зростати більш серйозними темпами – 5-7%. Це сотні мільярдів української продукції, заробітних плат, десятки й сотні тисяч нових робочих місць, нормальна якість життя. Все, що напрацює економіка, ми зможемо інвестувати в життя українців», - сказав Володимир Гройсман.
Довідково
Восени 2017 року Верховна Рада України схвалила запропонований Урядом пакет законодавчих ініціатив, які є основою пенсійної реформи. Реформа серед іншого передбачає запровадження автоматичної системи зростання пенсійних виплат, збереження пенсійного віку і запровадження диференційованого підходу нарахування пенсій – в залежності від робочого стажу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь