ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Слідчо-оперативні підрозділи Вінниччини минулоріч вивели з «тіні» близько 12 мільйонів грн

Дата: 04.03.2014 15:53
Кількість переглядів: 276

Правоохоронці протидіяли незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів, перекривали канали їх контрабандного надходження, боролися із злочинністю у сфері оподаткування, а також митній та бюджетній сферах. Про це на зустрічі з бізнесменами Вінниччини повідомив начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Вінницькій області Роман Кубай.
Також керівник зазначив, що минулого року не застосовувались сили спеціальних підрозділів міліції, а з моменту дії КПК зовсім не проводились арешти та затримання.
У слідчому управлінні ГУ Міндоходів Вінницької області активно впроваджується міжнародний досвід і значно скорочується процедура розслідування, підприємства звільняються від кримінальної відповідальності, якщо відшкодують завдані державі збитки. Кількість таких справ у 2013 році зросла у 5 разів.
У минулому році вдалося закрити 125 кримінальних проваджень, у яких для платників винесли позитивні рішення. Якщо особа не згодна з діями слідчих, їх можна оскаржити у суді. Також підприємці у порушених проти них справах, можуть самостійно збирати доказову базу. Наразі під час суду може бути присутня необмежена кількість правозахисників, а за кожною справою закріплюють одного процесуального керівника, який веде її від початку і до остаточного закінчення. Для того, щоб економити час допити та впізнання слідчі можуть проводити в режимі відео конференції.
«Досягнення вказаних результатів роботи стало можливим завдяки належному виконанню положень нового Кримінально-процесуального кодексу та виконання Стратегічного плану Міністерства доходів і зборів України на 2013-2018 роки», − зазначив Роман Кубай.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь