ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальна робота в районі: стан проведення корекційних програм

Дата: 26.02.2014 14:54
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

25 лютого 2014 року фахівець із соціальної роботи Тульчинського РЦ СССДМ взяв участь у засіданні міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності,демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. На засіданні розглянуто питання, які потребують міжгалузевої узгодженої співпраці щодо здійснення соціальної роботи з сім’ями, що опинились в складних життєвих обставинах,запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, зокрема про злагоджену роботу між структурними підрозділами, відповідальними за реалізацію державної політики щодо попередження насильства в сім’ї. Обговорено систему соціальних та спеціальних заходів, спрямованих на усунення причин і умов, які сприяють вчиненню насильства в сім’ї, припинення насильства в сім’ї.
З особами, які вчинили насильство в сім’ї направляється органами внутрішніх справ на проходження корекційної програми, яка спрямована на формування гуманістичних цінностей та ненасильницької моделі поведінки в сім’ї особи, яка вчинила насильство.
Фахівець із соціальної роботи коротко зупинився на порядку проведення корекційної програми з особами, які вчинили насильство в сім’ї. Від початку року за такою програмою пройшли 8 осіб, з 4 особами робота ще проводиться.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь