ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальний захист учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни та членів їх сімей – на особливому контролі обласної влади

Дата: 10.02.2014 16:25
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

Посилити роботу щодо соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав доручив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан в ході щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та служб області.
«Необхідно забезпечити неухильне виконання вимог законодавства щодо соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій», – наголосив Іван Мовчан.
Звертаючись до присутніх, голова обласної державної адміністрації повідомив, що відповідно до Указу Президента України та його соціальних ініціатив 2014 рік оголошено Роком учасників бойових дій на території інших держав. Він також акцентував увагу на тому, що 15 лютого цього року виповнюється 25 років з часу виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.
За словами керівника регіону, на виконання Указу Глави держави було затверджено обласний план заходів щодо вшанування учасників бойових дій. Зокрема, підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації, в якому передбачається комплекс заходів соціального захисту, поліпшення медичного обслуговування осіб, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, та членів їх родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь