ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні відбувся флеш-моб „Молодь Вінниччини ЗА легальну заробітну плату”

Дата: 25.02.2016 16:13
Кількість переглядів: 267

25 лютого 2016 року у торгівельно-розважальному комплексі „Європейський” м. Тульчин в рамках обласної місячної акції „Молодь Вінниччини ЗА легальну заробітну плату” працівниками управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі та студентами Комунального вищого навчального закладу „Тульчинське училище культури”, за участю голови Тульчинської РДА М.Підболячного було проведено флеш-моб.
Метою даного заходу було привернення до уваги громадян та місцевих підприємців до проблем неофіційного працевлаштування, виплати заробітної плати „в конвертах”.
Начальником управління ПФУ у Тульчинському районі Мельник А.В. було проінформовано глядачів заходу яких соціальних гарантій вони позбуваються, отримуючи зарплату „в конверті”.
Під звуки саксофону, а також під мікс запальних мелодій з кумедними танцювальними рухами студентів Тульчинського училища культури, працівники управління Пенсійного фонду розповсюдили понад 200 інформаційних листівок і буклетів та тему легального працевлаштуваннями, а також інформаційні листівки про нашу сторінку в соціальній мережі Facebook, сервіси Пенсійного фонду (веб-портал, Skype-зв'язок тощо).
По завершенні проведеного флеш-мобу, голова Тульчинської районної державної адміністрації Підболячний М.В., дякуючи учасникам і організаторам заходу, виступив з промовою, з якої було зрозуміло, що влада району також не підтримує нелегального працевлаштування, що шкодить усій економіці нашої держави. А легальне працевлаштування сприяє процвітанню як нашої країни, так і кожного громадянина, який в ній проживає.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь