ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спартакіада профспілок

Дата: 31.05.2018 08:55
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

25 травня у м.Вінниця відбулась 12 Спартакіада профспілок Вінницької області. Серед різноманіття видів спорту, що були представлені на змаганнях особливо виокремлено було відмічено футбол. Саме в цій категорії обласна федерація профспілок працівників державних установ заявила команду Тульчинського району для участі у змаганнях. На відміну від інших команд, команда м.Тульчина складалась виключно із працівників Тульчинської райдержадміністрації.

Згідно до регламенту змагань першу гру тульчинці провели із командою профспілок культури Вінницької області, яку переконливо перемогли із рахунком 4-0. (голи 3-Бєлік І.О.,1 –Чепернатий С.В.). Через порушення регламенту змагань команду профспілок медицини було знято із змагань у пів-фіналі турніру. Отже у фіналі зустрілись команди м.Тульчина та команда працівників освіти області, що складалась із тренерів районних СДЮШ.

Напрочуд цікава гра, яка виявила переваги професійних футболістів із рахунком 4-1. Дружня атмосфера, що відчувалась під час змагань, переконала учасників щодо необхідності проведення даних змагань і надалі.

Результатом виступу команди Тульчинської райдержадміністрації стало 2-ге загальнокомандне місце серед 12 команд області.

Склад команди: В.Побережник, М. Богач, Ю.Деркач, І.Бєлік, С. Чепернатий, О.Хлопотін, М.Перебора, В.Ляш.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь