ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спартакіаду розпочато

Дата: 23.10.2017 12:38
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

З ініціативи сектору молоді та спорту взяла старт V-а за ліком щорічна Спартакіада серед навчальних закладів району сезону 2017 -2018 років. Напередодні, на робочій нараді з керівниками з фізичного виховання навчальних закладів, що змагаються було погоджено 11 видів програми спартакіади, затверджено терміни та місця їх проведення.

На традиційний І етап – легкоатлетичний крос на ЦМС «Колос»вийшли чотири команди: училище культури, технікум ветеринарної медицини, професійне училище №41 та школа-інтернат-ліцей. Юнаки змагалися на дистанції 1000 метрів (5 спортсменів від команди), а дівчата – 500 метрів(3 спортсменки від команди). Кожен з учасників команди, згідно Положення, приносив залікові очки за підсумками кожного забігу.

Отож, після підрахунку залікових балів перемогу у змаганнях святкувала школа-інтернат-ліцей, другу сходинку п’єдесталу посіло ВПУ №41, на третьому місці - техніку ветеринарної медицини. Команди-учасниці та призери кожного забігу були нагороджені грамотами сектору молоді та спорту райдержадміністрації. Завдяки спільним зусиллям керівників з фізичного виховання закладів та тренерів ДЮСШ, змагання пройшли на високому організаційному рівні з медичним супроводом, електронною фіксацією результатів, чітким підрахунком залікових очок та об’єктивним суддівством по усій дистанції.

Наступний, ІІ етап Спартакіади - футбол (6+1) відбудеться 25 жовтня на стадіоні ВПУ №41, починаючи з 15.00 год.

Запрошуємо усіх небайдужих до спорту підтримати учасників Спартакіади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь