ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільний захід щодо профілактики вчинення правопорушень, девіантної поведінки молоді, естетичного виховання та пропаганди здорового способу життя

Дата: 10.03.2015 12:30
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

05.03.2015 року в районі відбувся спільний захід районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та кримінально-виконавчої інспекції, спрямований на профілактику вчинення правопорушень, девіантної поведінки молоді, естетичного виховання та пропаганди здорового способу життя. У заході також взяли участь представники Центру реабілітації «Джерело життя» (смт. Вапнярка Томашпільського району), управління соціального захисту населення, молодь Тульчинського ветеринарного технікуму та ВПУ-41, неповнолітні, засуджені до альтернативних видів покарання.
Начальник Томашпільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції УДПтС у Вінницький області Гаджук О.П. зазначив, що останніми роками вік осіб, які вчиняють правопорушення, значно помолодшав, а факт наявності судимості деколи може бути причиною відмови виїзду закордон (в тому числі й на навчання), займати певні посади тощо. Вживання наркотиків, алкоголю призводять до вчинення правопорушень, тому з метою профілактики, присутні мали можливість переглянути науково – пізнавальний відеофільм, який презентував Центр реабілітації, роздано інформаційно – просвітницькі матеріали, проведено бесіду стосовно шкоди, яку завдає організму людини шкідливі звички, в ході якої, було наголошено про необхідність ведення здорового способу життя, оскільки вживання алкоголю та наркотичних речовин може призвести до виникнення соціально небезпечних хвороб, таких як туберкульоз, СНІД та ін.
Отже, ведення здорового способу життя молоддю сьогодні є однією з умов майбутнього здоров’я нації завтра
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь