ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співає Поділля Леонтовича

Дата: 16.11.2017 12:47
Кількість переглядів: 321

2017 рік ознаменований визначною подією на теренах Вінниччини мистецької. Цьогоріч минає 140 років від дня народження видатного композитора, майстра хорової мініатюри, нашого земляка Миколи Дмитровича Леонтовича.
Серед заходів з нагоди відзначення цієї поважної дати, 15 листопада 2017 року в приміщенні Тульчинського районного будинку культури відбувся відбірковий тур обласного фестивалю хорового мистецтва «Співає Поділля Леонтовича» у якому прийняли участь академічні та народні хорові колективи з Бершадського, Крижопільського, Тростянецького та Тульчинського районів.
Оцінювало конкурсантів високопрофесійне журі, до складу якого увійшли: викладач-методист Вінницького училища культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича Євгенія Плішка голова журі, завідуюча відділом народної творчості та аматорського мистецтва обласного центру народної творчості Любов Гричанюк, провідний методист з вокально-хорового мистецтва обласного центру народної творчості Ніна Джус.
До програми заключного концерту обласного фестивалю хорового мистецтва «Співає Поділля Леонтовича», який відбудеться в день народження М. Леонтовича в м. Вінниці, включили твори у виконанні народної аматорської хорової капели М.Д. Леонтовича Тульчинського районного будинку культури (керівник Любов Грушко).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь