ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця з бізнесом у новому форматі

Дата: 04.07.2013 11:02
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Працювати відкрито та прозоро, вирішувати проблемні питання спільно із суб’єктами господарювання, підтримувати відкритий діалог із платниками податків – такі основні завдання стоять сьогодні перед податковою службою. Для ралізації яких рік тому, на зразок створених по всій Україні Центрів обслуговування платників податків, було створено Центр обслуговування платників податків ДПІ у Тульчинському району.
Так як і подібні йому центри, Тульчинський центр працює за єдиними стандартами податкового сервісу, щодня приймаючи у своїх залах сотні відвідувачів.
З початку свого створення Центр обслуговування платників податків встиг надати платникам 31234 різноманітних послуг.
Переважна більшість з них – адміністративні, близько 3145 займають видані громадянам облікові картки платників податкі, зареєструвано 1154 книги обліку доходів і витрат, видано 1254 свідоцтв платника єдиного податку, 20 торгових патентів та 152 ліцензій.
Та найбільше, 15200 послуг надано платникам податків по прийманню податкової звітності.
Окрім адміністративного сервісу великою популярністю серед відвідувачів Центру користуються податкові консультації. З початку року надано близько 700 консультацій з різноманітних питань.
Також, сьогодні велика увага приділяєтья звернененню гомадян. З початку поточного року на особисті прийоми до посадових осіб відділення Міндоходів у Тульчинському районі звернулося 22 особи, які отримали кваліфікаційні і повні відповіді на поставлені питання.
Своє право на звернення громадяни можна також реалізувати, звернувшись до посадових осіб під час проведення сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія».
Міністерство Міндоходів вже впровадили багато сервісів, які допомагають платникам податків прозоро вести бізнес, і робитиме все для того, щоб наша ефективність з кожним днем підвищувалась, щоб сплата податків не була обтяжливою. „Забезпечення легкості ведення бізнесу в державі- це завдання, завдяки яким сьогодні за дорученням Президента України працює Міністерство.
Всі законодавчі новації спрямовано лише на одне – не допустити мінімізації податків і не створити будь – якого зайвого тиску на біснес.
Тож , Центр обслуговування платників податків у Тульчинському районі на сьогодні і намагається стати по-справжньому європейським .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь