ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спортивна Тульчинщина змагається!

Дата: 21.02.2019 11:44
Кількість переглядів: 266

Минулого уїк-енду тульчинські спортсмени змагалися на спортивних аренах, приймаючи участь у змаганнях як місцевого так і обласного ґатунків.
16 лютого відбулись ІІ сільські зимові спортивні ігри Тульчинщини за програмою (волейбол і теніс).
Заявки подали на участь у волейбольному турнірі попередньо вісім сільських команд. За результатами жеребкування команди були розподілені на дві групи:
Група „А” (місце проведення змагань- Тульчинська ДЮСШ)
1. с.Копіївка
2. с.Білоусівка
3. с.Журавлівка
4. с.Тарасівка
Група „В” (місце проведення змагань- АПТУ-41 м.Тульчина)
1. с.Кинашів
2. с.Тиманівка
3. с.Шура-Копіївська
4. с.Богданівка
За результатами напружених поєдинків, переможцями у групах стали команди:
Група „А”
1. с.Тарасівка
2. с.Копіївка
Група „В”
1. с.Богданівка
2. с.Кинашів
За регламентом змагань, за третє місце змагались команди с.Копіївка (капітан Майстер Олексій) та с.Кинашів (капітан Савченко Ростислав). В результаті напруженого поєдинку, бронзові нагороди та відповідний кубок здобули волейболісти Копіївської сільської ради.
Боротьба за золоті медалі турніру точилась між спортсменами с.Богданівка (капітан Цвілишин Анатолій) та с.Тарасівка (капітан Якубенко Ігор), в якій перемогу здобули Богданівські волейболісти. Фіналісти змагань були нагороджені медалями та кубками відповідних ґатунків.
16 лютого в смт. Томашпіль відбулися групові змагання першості Вінницької територіальної організації „Колос” з фут залу серед збірних команд районів 2019 року.
В групі „В” наш район представляли спортсмени ФК „Фенікс” с.Ганнопіль, які змагались разом із командами Крижопільського та Томашпільського районів та вийшли до чергового групового раунду турніру, який відбудеться 02 березня 2019 року.
17 лютого 2019 року Тульчинська збірна команда району з волейболу прийняла участь у відкритому турнірі в смт. Іллінці. В напружених поєдинках з місцевими, вінницькими та київськими волейболістами наша команда посіла почесне третє місце.
17 лютого 2019 року в спортивному залі Тульчинської ДЮСШ відбулися змагання групового етапу Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ „Колос” з фут залу серед юнаків 2008-2009 років народження, в якому приймали участь вихованці Тульчинської ДЮСШ для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Нашим юнакам трішки не вистачило спортивної удачі, щоб бути попереду Тиврівського, Могилів-Подільського та Липовецького районів.
Отож останні спортивні події засвідчили конкурентноспроможність наших спортсменів не лише міста, а й на спортивних аренах Вінниччини з видів спорту, що культивуються в нашому районі.
Від оргкомітету змагань висловлюємо вдячність керівникам органів місцевого самоврядування за розуміння щодо розвитку спортивного життя на селі та за матеріальну і моральну підтримку своїх спортсменів.
Також висловлюємо щиру подяку керівникам: ВПУ-41 м.Тульчина - Друм Т.П., Тульчинської ДЮСШ – Чернію А.І., Тульчинської ДЮСШ для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування – Юрківському В.М. за підготовку спортивних майданчиків та сприяння в проведенні змагань.
Волейбольна команда:
с.Білоусівка
с.Тарасівка
с.Тиманівка
с.Богданівка
с.Кинашів
с.Шура-Копіївська
с.Журавлівка
АНОНС СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ
  1. З 19 лютого 2019 року розпочинається 3-й відкритий чемпіонат району з фут залу серед аматорських команд. На старт змагань зголосилось вийти 10 команд міста та району. Змагання будуть проводитись в спортивному залі Тульчинської ДЮСШ кожен вівторок та четвер. Початок змагань 18:00
  2. 02 лютого в м. Тульчині відбудуться чергові групові змагання з футзалу першості Вінницької територіальної організації „Колос”, в яких Тульчинський район представлятимуть футболісти ФК „Фенікс” с. Ганнопіль
  3. 03 лютого в спортивному залі Тульчинської ДЮСШ будуть проводитись районні змагання з фут залу серед сільських команд за програмою зимових сільських спортивних ігор.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь