ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спортивний клуб «Гепард» знову з перемогами

Дата: 19.04.2016 11:45
Кількість переглядів: 382

1-3 квітня у Житомирі успішно відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів з усієї України віком від 10 до 21 року.
Тульчинщину на змаганнях представили спортсмени СК «Гепард» у складі 11 спортсменів, різних віково- вагових категорій.
Протягом двух днів на трьох бійцівських килимах точились досить напружені та видовищні поєдинки в різних віково – вагових категоріях. Подивитись на них зібралось близько 500 глядачів, які активно підтримували бійців.
Четверо наших спортсменів повернулось додому з нагородами здобувши три бронзові та одну срібну нагороду.
Срібним призером Чемпіонату України став Рудий Артем ( 10-11 років до 45 кг), бронзові нагороди здобули Андрущенко Павло ( 12-13 років до 38 кг) Лавриченко Денис ( 10-11 років до 38 кг) та Булгуев Руслан ( 18-21 рік до 77 кг).
Цьогорічний чемпіонат був досить важким,рівень спортсменів з кожним роком росте , що свідчить про те,що змішані єдинобрства в нашій країні активно розвиваються і набирають популярності з кожним днем.
16 квітня спортсмени нашого клубу прийняли участь у Кубку Вінницької області з ушу ,що відбувся у м.Ладижин. В змаганнях прийняло участь близько 150 спортсменів з 10 команд нашої області. СК «Гепард» представило 23 спортсмени віков від 8 до 16 років . В досить напружених та безкомпромісних поєдинках наші бійці здобули 17 нагород , з них шість золотих, 6 срібних та 5 бронзових нагород. В командному заліку наш клуб здобув 3 командне місце.
Всі ці перемоги відбуваються завдяки наполегливості спортсменів та правильної роботи тренерів, а саме В. Соляру, В. Лукіянуку та Т. Соляр, які докладають чимало зусиль у підготовчо - тренувальному та виховному процесі нашої команди.
Керівництво клубу та його спортсмени висловлюють слова вдячності всім небайдужим людям та підприємствам , які підтримують команду та спортсменів у відрядженні на змагання та в інших заходах. Одними с таких є: Філія «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницької птахофарики».
"Дуже приємно коли є таке підприємство, яке спрямоване на розвиток дитячо-юнацького спорту зміцнення здоров'я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей молоді. Ми керівництво клубу , його вихованці та їх батьки висловлюєм щирі слова вдячності директору даного підприємства Гурову Олександру Валерійовичу, за вагомий внесок у розвиток нашого клубу та розвиток бойових мистецвтв у нашому місті та області."
Також висловлюєм вдяність за підтримку директору СТОВ « Авангард» М. Трач, директору ТОВ «Тульчин м'ясо» Р.Остропольському, приватним підприємцям Р.Федорову, М.Лотишу, а також усі батьки спортсменів клубу.
Дякуємо за допомогу та розуміння, адже з такою такою підтримкою наша команда зможе ще більше здобувати кращих результатів і тим самим прославляти себе та своє рідне місто.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь