ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»!

Дата: 07.04.2014 11:56
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

У Тульчинському районі з 7 по 27 квітня 2014 року проходитиме районний етап ІX Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» з метою суспільного збору коштів для придбання медичного обладнання для допомоги дітям із вадами зору «Я хочу бачити життя!».
Акція відбуватиметься дев'ятий рік поспіль і за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки.
У 2013 році жителі Вінницької області зібрали 724 тис. 255 грн 42 коп. В область передано 3 апарати для ранньої діагностики вад слуху для пологових відділень області. 125 слухових апаратів отримають у безкоштовне користування діти з вадами слуху з усіх районів та міст області, які перебувають на обліку в обласній дитячій лікарні
Збір коштів проводять волонтери (учні шкіл, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів), котрі мають спеціальні ідентифікатори із фотографією, захищені голограмою та закріплені печаткою Фонду, а також опломбовані скриньки для збору грошей. Для забезпечення прозорості відкриття скриньок та перерахунок коштів здійснюють банківські працівники в присутності представників органів влади і волонтерів.
Запрошуємо всіх небайдужих громадян нашого району приєднатись до проведення суспільно важливого проекту «Серце до серця».
Давайте об’єднаємо зусилля і зробимо добру справу! Допоможемо дітям бачити світ яскравим! Нехай життя українських дітей стане для нас найбільшою любов’ю!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь