ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей"

Дата: 31.12.2015 12:04
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» під патронатом Державної служби України з питань праці з нагоди відзначення Дня охорони праці у 2016 році, який відзначається щорічно 28 квітня - у Всесвітній день охорони праці згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006, проводить з грудня 2015 по квітень 2016 року Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі - Конкурс).

Метою проведення Конкурсу є привернення уваги суспільства, в тому числі свідомо-активної молоді до існуючих проблем у сфері охорони праці, зокрема виховання високої культури безпеки праці, акцентування молоді на небезпеках та ризиках, що супроводжують трудову діяльність, їх ймовірності і тяжкості наслідків, сприяння розвитку дитячої творчості, виявлення, відбору та підтримки талановитої молоді.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації закликає усіх керівників навчальних закладів району організувати серед студентів, учнів, вихованців, слухачів закладів проведення протягом січня, лютого 2016 року першого відбірного етапу Конкурсу.

Про умови проведення конкурсу, вимоги до оформлення малюнків та критерії оцінювання робіт можна ознайомитися у Положенні про Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», яке розміщено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Охорона праці та безпека життєдіяльності» .

Роботи просимо надсилати до 15 лютого 2016 року, за адресою: м. Тульчин, вул. Леніна,1 відділ освіти райдержадміністрації, кабінет 413.

конкурс охорона праці очима дітей 2016


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь