ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Студенти Тульчинського ВПТУ-41 – майбутні бухгалтери завітали до податкової служби району

Дата: 23.06.2018 11:21
Кількість переглядів: 250

В рамках співпраці із навчальним закладом та з метою виховання податкової культури у молоді фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ провели зустріч із студентами ВПТУ -41 четвертого курсу за спеціальністю «бухгалтерський облік»
Сьогодні триває реформування і модернізації фіскальної служби, яке спрямоване на те, щоб зробити податкову систему простішою та зрозумілішою і такою, яка давала б змогу суб»єктам господарювання розвиватися, накопичувати засоби для розвитку і забезпечувати достатні надходження до державного і місцевого бюджетів.
Основним пріоритетним напрямком у розвитку, стабільності, прозорості та діяльності фіскальної служби є прагнення докорінно змінити ставлення платників податків та звичайних громадян до служби як до вузлової ланки в наповненні казни необхідними коштами, донести,що сплачувати податки треба чесно, своєчасно.
З роботою Центру обслуговування платників та концепцією діяльності ознайомила студентів модератор ЦОП Аліна Чорноморець. На початку екскурсії вона зазначила ,що головне завдання роботи центрів сьогодні – це створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повноти і своєчасності сплати до бюджету податків і зборів . Центр обслуговування платників став для представників бізнесу та громадян регіону неабиякою зручністю. Так як у центрі можна швидко одержати не тільки консультативні й адміністративні послуги, а ще й послуги з приймання звітності, реєстрації вхідної кореспонденції та дізнатись про нові електронні сервіси, які пропонує ДФС України. Зараз Центр надає близько 30 адміністративних послуг, які планується розширювати завдяки реорганізації ДФС, за рахунок нових послуг з адміністрування єдиного соціального внеску.
Надалі Аліна Миколаївна провела короткий екскурс по ЦОП , під час якого студенти ознайомились з розташуванням залів та видами послуг які надаються у Центрі обслуговування платників та з тим, як правильно користуватись інформаційними матеріалами розміщеними у ньому, висвітлила цікаві для студентів питання, наводячи приклади та зупиняючись на тих чи інших нюансах роботи ДФС. Найбільша зацікавленість у студентів викликала розмова про ведення діяльності та подання звітності суб»єктами малого підприємництва, нарахування штрафних санкцій та відповідальності суб»єкта господарювання.
Екскурсія пройшла у дружній атмосфері. Є впевненість, що подібні зустрічі допоможуть встановити цілісний зв'язок між усвідомленням значимості податків та обов’язковим виконанням громадського обов’язку.
На завершення заходу студенти розповіли про свої позитивні враження, а насамкінець зробили з працівниками інспекції фото на пам’ять.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь