ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято хліборобів Тульчинського краю

Дата: 16.11.2017 12:55
Кількість переглядів: 244

16 листопада 2017 року в м. Тульчині відбулись районні урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, секретаря міської ради Оксани Трач, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрія Зубченка, керівників та працівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, управлінь, відділів, установ, вищих навчальних закладів району, представників районних ЗМІ та ін.
Начальник управління агропромислового розвитку Ю.Зубченко повідомив про підсумки збору врожаю поточного року в районі. У вітальному слові голова райдержадміністрації М.Підболячний наголосив на важливості земельних ресурсів та сільськогосподарської сфери в економіці та суспільних відносинах України, подякував працівникам галузі за самовіддану працю, вагомий внесок у економічний і соціальний розвиток Тульчинщини, підтримку наших захисників у зоні АТО.
Кращі керівники, працівники галузі були нагороджені почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, міської ради з наданням нецільової матеріальної допомоги. Для учасників урочистого зібрання працівниками культури району підготовлено святкову концертну програму.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь