ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято волейболу

Дата: 20.03.2018 12:20
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

17 березня 2018 року у спортивній залі Тульчинської ДЮСШ відбувся ФІНАЛ ПЕРШОЇ ЛІГИ «АМАТОРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ЛІГИ» серед чоловічих команд сезону 2017-2018років., який розіграли збірні команди Бершадського, Могилів-Подільського, Тростянецького та Тульчинського районів.
Відкрив змагання заступник голови ВОО ВФСТ «Колос» Вадим Мохник, перший заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Віталій Побережник, Тульчинський міський голова Валерій Весняний та голова Бершадської райдержадміністрації Іван Стефанцов, заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації Сергій Чепернатий.
В першому поєдинку збірна Могилів-Подільського району здолала команду Тростянецького району. В другому матчі, який за напруженістю заслуговував фіналу, наші земляки поступилися команді Бершадського району.В черговому поєдинку за третє місце команда Тульчинського району переграла команду Тростянецького району та здобула бронзові нагороди турніру. У фіналі змагань команда Бершадського району здолала волейболістів Могилів-Подільського району.
За результатами змагань команди були нагороджені кубками та медалями відповідного ґатунку.
За ВК «КОЛОС» Тульчинського району виступали:
Пелешок Артем - капітан, Пелешок Руслан, Нестерук Сергій, Мошняга Валентин, Фіяло Андрій, Якубенко Ігор, Резнік Олег, Семенюк Роман.
Вболівальники району та спортивна громадськість висловлюють щиру вдячність нашим волейболістам за самовіддачу протягом всього сезону. Переконані, що в наступному розіграші ми усі разом зробимо вагомий крок вперед та виборемо право змагатися у Вищій Лізі.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь