ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Теоретичні та практичні аспекти групи продовженого дня

Дата: 05.02.2016 09:36
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

4 лютого 2016 року на базі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар для вихователів груп продовженого дня на тему: «Теоретичні та практичні аспекти групи продовженого дня».

Відкрила засідання Фурман В.Л., завідувачка районним методичним кабінетом, яка зазначила, що група продовженого дня є однією з форм виховання дітей і допомагає організувати найсприятливіші умови для їхнього відпочинку, навчання та виховання.

Роботу навчального закладу презентувала заступник директора з початкової ланки освіти Алпатова Т. Л.

З питання щодо нормативно – правового забезпечення та ведення документації вихователями групи продовженого дня виступила методист РМК відділу освіти Граб Н.П.

Згідно плану роботи проведення семінару – практикуму вихователі груп продовженого дня Орел І.Л., Максимович Г.Т., Висоцька В.В., Трохименко С.П., Олійник Н.Г. презентували педагогам матеріали з досвіду роботи щодо реалізації Концепції національно – патріотичного виховання дітей та молоді, здоров”язбережувальних технологій в групі продовженого дня, розвитку творчих здібностей молодших школярів під час самопідготовки.

Протягом семінару діяла виставка портфоліо та методичних напрацювань вихователів ГПД. Семінар завершено відкритим виховним заходом на тему: «Пишаємось, Братове – українці!» за участю учнів 3 класу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь