ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Теплий одяг, печі та мобільну лазню доставлено нашим військовим на Схід держави

Дата: 15.10.2014 11:28
Кількість переглядів: 355

Добровольцям з вінницького 9-го батальйону територіальної оборони цими вихідними земляки доставили чергову партію гуманітарної допомоги.
Зокрема, кожному бійцю передано комплект зимового обмундирування: теплу куртку та штани, зимові черевики з високими берцями, спальний мішок, каремат. А також – балаклаву, рукавиці на хутрі та шарф. Аби пережити холоди передали військовим брус та дошки для утеплення наметів.
До збору цього вантажу долучилися небайдужі громадяни усіх районів Вінниччини, в тому числі і м. Вінниці. Останні, приміром, подбали про зимову екіпіровку бійців дев’ятого батальйону територіальної оборони , які родом із обласного центру.
Заступник командира по тилу 9-го батальйону територіальної оборони Василь Мазур та бійці вдячні вінницьким активістам, які відважилися поїхати на Схід України.
«Така допомога є дуже важливою та необхідною під час того, коли ми обороняємо незалежність України. Ми вдячні, що про нас не забувають і забезпечують усім необхідним. Завдяки постійній підтримці надійного тилу хлопці тримаються, але звичайно з настанням холодів є побоювання як ми переживемо зимовий період. Ми ж обіцяємо робити все від нас залежне, щоб забезпечити мир та спокій в Україні» – зауважив Василь Мазур.
Найціннішим подарунком, як зізнаються бійці батальйону, для них стала польова лазня, яка дозволить не лише помитися, а й зігрітися у холодну пору.
Однак найбільше мріють нині наші земляки на передовій про довгоочікувану ротацію. Адже більшість із них в зоні бойових дій перебувають понад п’ять місяців.
Нагадаємо, минулого тижня це питання обговорювалося під час зустрічі голови облдержадміністрації Анатолія Олійника з рідними бійців батальйону, які несуть нині службу в зоні АТО.
За словами керівника Вінниччини це питання тримається під контролем. Однак ротація військ відбувається планово, аби жодна ділянка фронту не залишилася без захисту, і в першу чергу це стосується бійців, які перебувають у зоні активних бойових дій. Ротація 9-го батальйон територіальної оборони входить до даного плану і очікується вже у найближчі 10 днів

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь