ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Територіальна оборона в дії

Дата: 12.05.2014 15:22
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

10 травня 2014 року на території Тульчинщини відбулися районні навчання загонів територіальної оборони сільських, селищних рад за участю понад 100 осіб. Перебіг подій та заходів контролювали голова райдержадміністрації Галина Роспутна, голова районної ради Олексій Авраменко, районний військовий комісар Дмитро Слободянюк, начальник штабу районного громадського формування «Народна самооборона» Володимир Сошинський та ін.
Головним завданням навчань була організація практичної взаємодії між державними установами, силовими структурами і громадськими формуваннями, як у мирний час, так і в умовах надзвичайного чи військового стану. Про важливість подібних навчальних заходів наголосила голова райдержадміністрації Галина Роспутна на апаратній нараді 12 травня. Вона ж повідомила, що наступні навчання заплановані на 17 травня.
Всі ці заходи відбуваються системно, по всій області, починаючи з 7 травня. Тоді у навчаннях з територіальної оборони Вінниччини були задіяні 9 районів, зокрема прикордонні та ті, які з ними межують. Учасники тренувань на місцях відпрацьовували навики по захисту кордону з Республікою Молдова та Придністров’ям.
«Спільні навчання, участь в яких взяли працівники міліції, фахівці управління надзвичайних ситуацій, сили цивільного захисту населення облдержадміністрації та представники загонів самоорганізації населення з охорони громадського порядку вперше проводилися і в Україні, і на Вінниччині. Однак дані тренування з територіальної оборони показали, що наш край має систему від села до області, яка у разі виникнення надзвичайних ситуацій, можливих загроз, дасть можливість в перші хвилини організуватися, дати відсіч ворогу й забезпечити територіальну оборону», - підкреслив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь