ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Термінове засідання районної державної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації

Дата: 03.08.2017 12:31
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Враховуючи ситуацію, що склалась в свиногосподарстві фізичної особи – підприємця Нівельського О.В. с.Мигалівці Барського району Вінницької області, а саме спалах захворювання свиней на АЧС та епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней в області першим заступником голови районної державної адміністрації Побережником В.І. 3.08.2017 року було терміново скликано районну державну протиепізоотичну комісію при Тульчинській райдержадміністрації.

Розпочинаючи засідання В.І.Побережник ознайомив членів комісії із загальною ситуацією захворювання на АЧМ в цілому по Україні та акцентував увагу присутніх на важливість даного питання.

Про наслідки поширення даного захворювання та вплив на економіку держави доповів начальник управління Держпродспоживслужби у Тульчинському районі С.І.Онуфрійчук. Він теж зауважив про важливість вирішення даного питання та звернувся до присутніх про виконання комплексу важливих профілактичних заходів для унеможливлення нових випадків поширення захворювання на території району.

Спеціалістами Держпродспоживслужби району було запропоновано проект рішення, який одноголосно був підтриманий членами комісії як такий, що має беззаперечно при проведенні заходів забезпечити позитивну епізоотичну ситуацію в районі.

Рішення додається


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь