ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тимчасові переселенці на Тульчинщині

Дата: 27.08.2014 17:03
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Станом на 27 серпня 2014 року тимчасово на території Тульчинського району вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей перебуває 89 осіб, це 33 сім’ї, 42 дітей (діти шкільного віку - 22 особи, 2 дітей інвалідів з дитинства), пенсійного віку – 10, отримують пенсію по інвалідності 3 осіб.
3 сім’ї вибули з реєстру переселенців а саме:
- 1 родина, яка проживала в м.Тульчині у родичів, вибула на постійне місце проживання м.Краматорськ;
- 1 родина, яка проживала в с. Нестерварка у родичів, вибула до м. Вінниці;
10.08.2014 року вибув Чебишев О.А. до Авдіївки, залишились в Суворовському дружина та двоє дітей.
З родини Косих, що про живали в Білоусівці, виїхали дружина та чоловік в зв’язку з завершенням бойових дій в Слов’янську та відновленням роботи заводу, на якому працює чоловік та дружина. Діти залишились в бабусі та планують відвідувати Білоусівську школу.
Звернулась 26.08.2014 року Науменко Галина Володимирівна, яка з сином 2014 р.н. прибула з м. Красний Луч ( прописана м. Вахрушеве) Луганської обл. в м. Тульчин до родичів. Потребує матеріальної допомоги та виплати на дитину; 22.08.2014 року спеціалістами управління було здійснено запит на особову справу за фактичним місцем проживання.
Сім’я Лазарєвих з м.Луганська, з 16.07.2014 року проживала в с.Маяки в будинку жительки села, жінка працевлаштована в м.Тульчин (продавець-консультант АТБ), чоловік не працює. 26.07.2014 року дана сім’я придбала будинок в с.Журавлівка, Тульчинського району, в якому на даний час сім’я зареєстрована, та проживає. Двоє дітей з 30.07.2014 року перебували на оздоровленні в „ДОЗ Дружба” с.Вовчок, Немирівського району, за рахунок місцевого бюджету.
25.07.2014 року прибула багатодітна родина, яка проживає в с.Мазурівка в будинку покійної бабусі (чоловіка). Сім’я отримала матеріальну допомогу та продукти харчування від Кинашівської сільської ради, з 01.08.2014 року 2 дітей перебували на оздоровленні в „ДОЗ Дружба” с.Вовчок, Немирівського району, за рахунок місцевого бюджету.
Одна дитина із родини Сніжко, що приїхали із Красного Луча, проживають в с.Крищинці, перебувала на оздоровлення в ТОВ ДС „Подільський Артек” з 17.07.2014 р.
26 сімей проживають у родичів, 1 сім’я ( з м.Донецька) проживає в с.Ганнополі, жителька села запропонувала сім’ї тимчасове проживання; прибула сім’я одержала від сільської ради продукти харчування, а також жителі села підтримують вказану сім’ю сільськогосподарькими продуктами харчування.
Станом на 27.08.2014 року 2 переселенки перебувають на обліку, та отримують допомоги на дітей, та здійснено 2 запити на електронні справи для продовження оціальних виплат, 5 дітей перебували на оздоровленні.
Всім вимушеним переселенцям сільські та селищні ради, на території яких проживають переселенці, надають допомогу продуктами харчування.
10 осіб, із них 6 сімей проживає з АР Крим та м. Севастополь, серед прибулих - 3 дітей.
Всі сім’ї проживають у родичів. Одна сім’я отримує допомогу при народженні дитини.
Станом на 27.08.2014 року на території району в наявності є 8 вільних житлових приміщеннь для можливого тимчасового розселення переселенців а саме:
1.- с.Копіївка, 2 житлових будинки; вул.Леніна житловий будинок (2-і житлові кімнати) вмістить 4-5 осіб; вул.Шевченка,27, опалення пічне, громадська криниця, вмістить 4-5 осіб.
2.-с. Тиманівка 2 житлових будинки: вул.Комунарів,21 (3-і житлові кімнати), будинок газифікований, є криниця; вул.Леніна, 30 (2-і житлові кімнати), будинки знаходяться в задовільному стані вмістять по 4-5 осіб;
3. – с.Клебань 2 житлових будинки, в будинках опалення пічне, криниця в дворі будинки вмістять по 5 осіб;
4.с.Ш.Копіївка – 1 житловий будинок, опалення пічне (2-і житлові кімнати), будинок потребує ремонту, вмістить 4-5 осіб ;
5.с.Торків – 1 житловий будинок, (2-і житлові кімнати) придатний для проживання, вмістить 4-5 осіб.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь