ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінг на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству»

Дата: 23.11.2018 14:27
Кількість переглядів: 750

За підтримки департаменту соціальної та молодіжної політики за участю громадської організації « Прогресивні жінки» з 20.11.-21.11.2018 у місті Вінниці пройшов тренінг для суб'єктів , які здійснюють заходи щодо запобіганню та протидії домашньому насильству (районних державних адміністрацій та міст обласного значення) на тему « Запобігання та протидія домашньому насильству».
Тренінг провела представник громадської організації «Прогресивні жінки» Наталя Сергієнко за участю заступника начальника управління-начальника відділу сім'ї, гендерної політики та протидії торгівлі людьми Анатолія Калєтника .
Учасниками був здійснений огляд змін у законодавстві з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, повноваження органів та установ , на які покладається здійснення заходів з попередження домашнього насильства. Реалізація державної політики з питань запобігання та протидії домашньому насильству у Вінницькій області. Діяльність міжвідомчих рад, притулку для постраждалих осіб, мобільних бригад.
Основною метою тренінгу було визначення організаційно-правових засад запобігання та протидії домашньому насильству , порядок взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у даній сфері, порядок взаємодії суб'єктів при зверненні осіб по допомогу.
Для всіх має бути чітке поняття , що таке домашнє насильство , як воно проявляється, хто є кривдниками, та куди особа може звернутись по допомогу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь